Energielabel bedrijfspand Utrecht

Jouw expert in verduurzaming van vastgoed

Een volledige service voor een energielabel en/of verduurzamingsadvies in Utrecht en omstreken vind je bij ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren specialist in energielabels en/of verduurzamingsadvies voor uw bedrijfspand? Dan bent u bij 1energielabel aan het juiste adres. Wij helpen u graag om uw bedrijfspand te verduurzamen en energie te besparen.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Energielabel en verduurzamingsadvies

Bent u eigenaar van een woning of bedrijfspand in de provincie Utrecht en wilt u graag weten hoe energiezuinig uw pand is? Dan bent u bij 1energielabel aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van energielabels voor zowel woningen als bedrijfspanden en zijn actief in de gehele provincie Utrecht en omstreken.

Naast dat we energielabels regelen zijn we ook specialist op het gebied van verduurzamingsadvies. Wij helpen u graag om uw bedrijfspand te verduurzamen.

Wij helpen u graag verder. Neem telefonisch contact met ons op via 030 – 2089015 of via e-mail: info@1energielabelzakelijk.nl.

Energielabel kantoorpand aanvragen

Heeft u een energielabel nodig of wilt u graag weten hoe energiezuinig uw kantoorpand is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van energielabels voor bedrijfspanden in de provincie Utrecht en omstreken.

Het hebben van een energielabel is verplicht bij de verkoop of verhuur van een kantoorpand en geeft inzicht in de energieprestaties van het pand. Het energielabel varieert van A tot en met G, waarbij A staat voor een zeer energiezuinig pand en G voor een zeer energie-onzuinig pand.

Wij bieden onze klanten een eenvoudige en snelle manier om een offerte aan te vragen voor het aanvragen van een energielabel voor hun kantoorpand. Onze gecertificeerde adviseurs komen bij u langs om het pand te inspecteren en het energielabel op te stellen. Dit doen wij op een deskundige en efficiënte manier.

Via onze website kunt u direct de kosten berekenen en een aanvraag indienen.

Is een energielabel verplicht?

Ja, een energielabel is verplicht voor bedrijfspanden. Sinds 1 januari 2023 moeten alle bedrijfspanden in Nederland minimaal een energielabel C hebben. Dit geldt voor alle panden met een kantoorfunctie groter dan 100 m². Als een pand geen energielabel heeft, of als het label niet voldoet aan de eisen, dan kan dit leiden tot boetes vanuit de overheid.

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig een pand is en welke energiebesparende maatregelen er nog genomen kunnen worden. Hierdoor kan de eigenaar van het pand inzicht krijgen in de mogelijkheden om het pand te verduurzamen en kosten te besparen op energieverbruik. Ook kan een goed energielabel bijdragen aan een betere verkoop- of verhuurprijs van het pand.

Het energielabel kan worden aangevraagd via een gecertificeerd energieadviseur. Deze adviseur voert een inspectie uit van het pand en stelt op basis daarvan het energielabel op. Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig.

Via 1energielabelzakelijk.nl kunt u snel en eenvoudig een energielabel aanvragen voor uw bedrijfspand. Op deze manier voorkomt u boetes en draagt u bij aan een duurzamere toekomst.

Hoe het werkt

Krijg binnen 3 klikken een offerte via ons aanvraagformulier

Bij akkoord komt een van onze EP-adviseurs bij u langs om een inspectie uit te voeren.

Na de inspectie maken wij een officieel rapport en registreren wij uw energielabel!

Direct het zakelijke energielabel berekenen

Bij ons kunt u eenvoudig de kosten voor het aanvragen van een energielabel voor uw bedrijfspand in Utrecht berekenen. Door het invoeren van uw postcode en huisnummer ontvangt u direct een prijsopgave op basis van de oppervlakte van uw pand. Naast het aanvragen van een energielabel, bieden wij ook advies voor het verbeteren van uw energielabel.

Heeft u een spoedaanvraag nodig voor het zakelijke energielabel? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Wij streven er altijd naar om u snel en vakkundig van dienst te zijn. Service in de provincie Utrecht en omstreken. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 030 – 2089015 of per e-mail via info@1energielabelzakelijk.nl.

Website delen